Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

Showing posts with label SEO. Show all posts
Showing posts with label SEO. Show all posts

December 11, 2013

Contest SEO Eridy - RM500 Menanti

Terdetik di hati untuk join Contest SEO Eridy ini walaupun saya masih baru dan perlu belajar tentang SEO ini.Salah satu kerana ramai blogger yang join contest ini.Kalah dan menang adat pertandingan saya tak kisah sangat asalkan saya boleh belajar sesuatu tentang SEO.

Contest SEO Eridy


Contest SEO Eridy

Saya pun tak mahu lepaskan peluang untuk menyertai contest penghujung tahun 2013 ini.
Pemenang akan ditentukan melalui blog yang berada di kedudukan muka surat pertama carian Google bagi keyword “ Contest SEO Eridy ” . Syarat-syarat contest ini pun mudah dan ringkas serta tidak menyusahkan peserta.Bak kata Otai SEO, join saja mana-mana contest SEO dari situ anda akan belajar teknik SEO dan strategi para peserta.Menang atau kalah belakang cerita.


Hadiah Contest SEO Eridy

Jumlah keseluruhan contest ini ialah wang tunai berjumlah RM500.00.Tak menang tempat pertama pun ada rezeki boleh menang saguhati.Tapi paling penting matlamat saya akan belajar sesuatu dalam contest SEO Eridy ini.
Tempat pertama : RM200 x 1
Tempat kedua : RM 100 x 1
Tempat ketiga : RM 80 x 1
Saguhati : RM 20 x 6

Syarat Contest SEO ERIDY

* Peserta bertandingan atas keyword ” Contest SEO Eridy ” .Tulis satu entri dengan kata kunci Contest SEO Eridy dan tengok bagaimana kedudkan di laman carian Google.Peluang cerah jika berada di halaman utama Google.
* Entri mengikuti kreativiti tersendiri .Tak kisah anda menggunakan platform Blogspot atau Wordpress asalkan dapat belajar memahami SEO serba sedikit.
# Boleh sertai juga Giveaway Ulangtahun perkahwinan di SINI.

December 31, 2012

iPhone 5 Gadget Impian


STICKY POST :)

Update : Hari last untuk contest iPhone 5 Gadget Impian.Pelbagai cara dah kaedah untuk bergelar juara.Cuba sedaya never give up.Kebenarannya Network mesti besar.

Produk Apple ? Siapa yang tidak kenal dengan produk dari Apple.Oleh sebab hadiahnya iPhone 5 lah aku join contest ' iPhone 5 Gadget Impian ' dari Denaihati.Selepas isteri memiliki iPad keinginan untuk memiliki smartphone idaman hati iPhone 5 pula begitu membuak-buak.Walaupun Samsung mengeluarkan produk terkini seperti Samsung S3 dan juga Samsung Note.Tak terdetik hati untuk memiliki produk Samsung buat masa ini.


Untuk makluman, Bro Denaihati ada menganjurkan contest gadget impian.Aku pernah pegang iPhone 5 masa aktiviti seminar Menahan Nafas.Kami diberi 2 tugasan untuk melayakkan kami menyertai contest ini

July 6, 2012

Eyriqazz vs Denaihati - Cabaran Contest SEO



Sekarang ni berlangsung pertandingan Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati yang sedang sibuk di perkatakan di blog-blog sekarang ini.  Keyword eyriqazz vs denaihati yang hot.Kalau siapa yang tak tahu pasal cabaran ni memang bukan blogger sejatilah..huhu..

Eyriqazz Dan Denaihati merupakan blogger yang tidak asing lagi di kalangan blogger di Malaysia.Mereka mempunyai pembaca setia masing-masing.Eyriqazz senantiasa dengan entry makanan dan pelancongannya.Denaihati lebih kepada isu semasa dan menggunakan tagline 
' Hidupkan Untuk Memberi '

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.