Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

Showing posts with label Setia Alam. Show all posts
Showing posts with label Setia Alam. Show all posts

March 10, 2015

Sepetang Di Setia City Park

Pertama kali ke Setia City Park sebelum ini dengar saja orang cerita sesuai bawa anak-anak ke sini.So lepas kenduri rakan isteri kami ke Setia City Park.Saja nak bagi Damia main-main dengan Giant Bubble.Tapi sebaliknya aku yang teruja lebih.



Muka mamai lepas bangun tidur

Sampai saja ingat tak ramai orang sekali tengok perghh ramainya main Giant Bubble.Ada juga orang sewa Roller Blade dan basikal.Kalau lapar jangan risau ada orang jual makanan dan minuman.
Seronok saja tengok ada keluarga bawa makanan sendiri dan tikar dah macam picnic pulak.

Damia pun macam tak ada mood sebab baru bangun dari tidur tapi papa nya suruh main juga.Dapat main sekejap saja sebab hujan mulai turun semua bertempiaran lari..



Park tepi saja


Jadi juga Bubble tu.


Damia pun pening siapa yang main sebenarnya.

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.