Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

Showing posts with label Zalora. Show all posts
Showing posts with label Zalora. Show all posts

May 7, 2015

Diskaun Dari iprice Untuk Membeli-belah Dalam Talian Di Lazada Dan Zalora

Siapa sini suka shopping online ? Aku salah seorang yang suka beli barang melalui online terutama di Lazada dan Zalora.Mesti ada saja parcel yang datang sebab itu servis Poslaju kena marah dengan aku.Baca di SINI...

Dapatkan Diskaun Dari iprice Untuk Membeli-belah di Lazada dan Zalora ! iprice adalah satu destinasi membeli-belah sehenti untuk pelbagai produk dalam kategori berbeza.Memudahkan anda untuk mencari mana-mana produk dalam talian.Ia akan mewujudkan pengalaman yang mengujakan apabila senang untuk memilih produk yang disukai.

Dalam keadaan GST sekarang ini, Aku lebih suka guna kupon diskaun yang ditawarkan.Jadi jimatlah sikit kan ? Kupon diskaun ini anda boleh cari di web iprice.Dapatkan kod diskaun dan shoppinglah sampai muntah...





Anda boleh cari brand dan kategori apa yang dikehendaki.






Dah masuk laman web iprice tu ? Macam mana teruja tak nak membeli-belah dengan kod diskaun ?
Baru ini aku tengah survey jam tangan di Zalora bolehlah cuba guna kod diskaun dari iprice...



April 14, 2015

Bergaya Dengan Jam Tangan Dari Zalora Ke Pejabat

Ada 4 benda yang aku akan buat sebagai rutin harian bila hendak ke pejabat.Masukkan dompet, kunci rumah/motor, handphone dan paling penting Jam Tangan.Jam tangan paling penting kalau tertinggal memang akan rasa ralat sangat satu hari itu.Aku tulis tangan kanan tapi pakai jam tangan kiri. 

Jam tangan merupakan aksesori penting bagi lelaki maskulin seperti aku apabila pergi kerja ataupun bersiar-siar. Setiap pemilihan pakaian dan aksesori jam tangan haruslah dititikberatkan. 

Baru ini aku ada survey pilihan jam tangan di Laman Web Zalora.Macam ada yang berkenan dalam hati.Rambang mata sampai banyak sangat pilihan Jam Tangan untuk dipilih. Banyak jenis-jenis jam tangan lelaki yang sesuai digayakan untuk ke pejabat dan paling sesuai digayakan dengan pakaian formal.Barulah masa meeting boleh letak tangan atas meja saja. 

Ok aku dah senarai pendekkan jam tangan yang menjadi pilihan aku selepas survey. 

Pilihan 1 

Untuk pilihan pertama, jam tangan analog bertali kulit merupakan pilihan klasik yang sememangnya menjadi pilihan utama! Jam tangan jenis ini menjadikan si pemakai ( Akulah itu ) kelihatan berada di kelas yang tersediri! 


Pilihan 2 



Gayakan juga jam tangan chronograph yang bertali sintetic seperti di atasPilihan jam tangan seperti ini menjadikan aku lebih kelihatan maskulin dari biasa 

Pilihan 3 



Akhir sekali pilihan aku adalah jam tangan bertali besi. Tidak kira sama ada analog atau choronograph, jam tangan bertali besi merupakan pilihan terbaik bagi aku yang ingin tampil lebih elegan. Selain pemilihan pakaian yang sesuai termasuk padanan tali leher dan kasut.Kalau meeting barulah orang boleh bagi projek sebab nampak kemas dan bertrampilan. 

Kalau korang diberi pilihan antara 3 jam tangan ini korang pilih yang mana ? Bantu aku untuk buat pilihan… 

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.